اجمل احمدی رییس بانک مرکزی افغانستان درپی انتقاد روزنامه نگاران، برخی روزنامه نگاران را، درصفحه ی تویتر اش را بلاک کرد.
کاریکه واکشن خبرنگاران را برانگیخت، برخی خبرنگاران با انتشار عکس های ازصفحه ی تویتر بلاک شده ی شان ازسوی آقای احمدی، این کار او را خلاف اصول آزادی بیان وحق دست رسی به اطلاعات،عنوان کردند.
ساعات بعد سرپرست سفارت امریکا درکابل، نیز در تیویتی، این کار آقای احمدی را به شدت نکوهش کرد.
او نوشت، (شفافیت پایه و اساس دولت دیموکراتیک است و آزادی مطبوعات، چتردیموکراسی به شمار می رود، افغان ها بجای بلاک کردن خبرنگاران باید به آنها افتخار کنند، نه اینکه مانع کار آنها شوند.
سفیر المان درافغانستان نیز درتویتی، آزادی بیان را یکی از ارزش های مهم دیموکراسی دردوهه اخیردانسته و گفته است که نباید، این دست آورد با خطر روبه رو شود.
آقای احمدی درنخستین روزهای اشغال وظیفه اش به حیث رییس بانک مرکزی،چهارکارمند عالی ربته این نهاد را سبکدوش کرد. اقدام که به باورخیلی ها، خارج از صلاحیت های قانونی آقای احمدی بود، زیرا او هنوز رای تاییدی مجلس نمایندگان را به دست نیاورده بود ودرموقف سرپرستی صلاحیت برکناری هیچ مقامی را نداشت.

نهاد شفایت افغانستان نیز بلافاصله ازین کار آقای احمدی انتقاد کرده وگزینش او را دراین سمت ازجانب رییس جمهور، سیاسی دانست.
اجمل احمدی از افراد نزدیک به رییس جمهورغنی است که پیش ازاین مشاور ارشد او دربخش اقتصادی بود و بعدا به حیث سرپرست وزیرتجارت تعیین گردید، اقای احمدی جز انگلیسی به هیچ یک ازبان های رسمی، کشورتسلط ندارد، چیزیکه درکنارکارکردهایش،بارها انتقاد شهروندان افغانستان را برانگیخته است.