ده ها زن معترض دریک خانه امن در مربوطات حوزه دهم امنیتی نگهداری می شد. برخی این خانم ها از کابل وشماری از هم از ولایت های دیگر به ویژه شهر مزار شریف به این خانه امن انتقال یافته بودند. قرار بود آن ها دریک پرواز تخلیه از کابل به امریکا منتقل شوند که طالبان به این خانه حمله کرده و چهل تن را به شمول ۲۹ خانم و کودک و برخی اعضای خانواده های آنان ربودند
یک منبع به کاویان گفت: خطای مدریتی سبب می شود تا طالبان به این موضوع پی برده و به این خانه حمله کنند. او گفت طالبان این افراد را گروه گان گرفته و از امریکایی ها باج می گیری می کنند.
یک منبع دیگر نیز گفت: این آدم ربایی از سوی شبکه حقانی صورت گرفته و خانم ها نیز به وزارت داخله منتقل شده و زیر نظارت مسقیم شبکه حقانی قرار دارند. به گفته منبع اختلاف جدی برسر ربودن این افراد میان شبکه حقانی و گروه ملا برادر به وجود آمده است زیرا حکومت ملکی طالبان برای انتقال این افراد با امریکایی ها توافق کرده بود اما شبکه حقانی خلاف آن عمل کرده است.
گزارش ها از درگیری مسلحانه میان طالبان و کشته شدن یک طالب حین ربودند آنان نیز حکایت دارد اما این موضوع ازسوی منابع معتبر تاکنون تایید نشده است.
ازسوی هم امریکایی ها تمام امکانات شان را به کار گرفتند تا این افراد را از چنگ طالبان رها کنند. قطر وزیرخارجه طالبان را احضارکرده و گفت و گو ها میان آنان و دیپلومات های غربی دراین مورد جریان دارد.
خبر ربودن این گروه زنان برای بار اول ازسوی ریتا امیری نماینده امریکا برای زنان افغانستان نشر شد، هرچند او بعدا تویت خود را پاک کرد اما منابع متعدد به کاویان تایید کردند که امریکا ها از طریق مقام های قطری مذاکرات را برای رهایی افراد ربوده شده آغاز کردند.
ازسوی هم جک سلیوان مشاور شورای امنیت ملی امریکا با انتقاد تند ازطالبان، این گروه را به گروگان گیری متهم کرد.
اما این تنها زنان معترض نیستند که ازسوی طالبان روبوده شدند.این گروه چندین شهروند بریتانیایی را نیز ربوده و به گروگان گرفتند. چیزی که سبب شد یک هیت بریتانیایی به کابل بیاید و با طالبان در مورد رهایی آنان چانه زنی کند.
گرو گان گیری و روبودن افراد شیوه تازه است که طالبان وشبکه حقانی برای فشار آوردن به غرب از آن استفاده می کنند.